Mere Caramel
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 791 calorii. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 831 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, bețișoare robuste de acadea, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cum se fac mere Caramel}plăcintă cu mere mere Caramel, Mere Caramel, și Mere Caramel.
Instrucțiuni
Combinați zahărul, untul, laptele condensat, siropul de porumb, siropul de arțar, vanilia, melasa și sarea într-o cratiță cu fund gros de 2 1/2 sau 3 litri. Se amestecă cu o lingură de lemn la foc mediu-mic până se dizolvă tot zahărul. Nu ar trebui să existe granulație (cristale de zahăr) atunci când testați frecând puțin din caramel între degete.
Periați părțile laterale ale tigaiei cu o perie de patiserie umedă pentru a dizolva orice cristale de zahăr care s-ar putea forma pe părțile laterale ale tigaiei. 2 Atașați un termometru pentru bomboane cu clips la tigaie și gătiți caramelul la fierbere până când termometrul ajunge la 236 km F, amestecând constant și încet cu o spatulă de lemn. Continuați să periați ocazional părțile laterale cu o perie de patiserie. Turnați cu grijă caramelul într-un bol metalic. Se răcește până când temperatura scade la 200 F, moment în care sunteți gata să înmuiați merele. 3 în timp ce caramelul se gătește/se răcește, pregătiți o foaie mare de copt, acoperind-o fie cu folie de aluminiu cu unt, fie cu silpat. Introduceți un bețișor sau un băț robust de acadea în fiecare măr, de aproximativ 2 inci, de sus în jos, în miezul mărului. 4 când caramelul s-a răcit suficient pentru scufundare, înmuiați merele, unul câte unul, ținându-vă de băț și coborând vertical mărul în caramel, scufundând tot, cu excepția vârfului mărului. Trageți mărul în sus din caramel și lăsați excesul de caramel să se scurgă din partea de jos înapoi în tigaie. Apoi puneți pe Silpat sau folie pregătită. Caramelul se va aduna puțin în partea de jos a fiecărui măr.
Se pune la frigider pentru a se răci cel puțin 15 minute. 5 Odată ce caramelul s-a răcit puțin, scoateți-l din frigider și folosiți degetele pentru a apăsa caramelul care a picurat pe fundul merelor, înapoi pe mere. Apoi luați orice acoperiri doriți și apăsați-le în mere pentru decorare. Reveniți la frigider pentru a se răci cel puțin o oră.