Mere Caramel

Mere Caramel
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 791 calorii. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 831 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, bețișoare robuste de acadea, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cum se fac mere Caramel}plăcintă cu mere mere Caramel, Mere Caramel, și Mere Caramel.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul, untul, laptele condensat, siropul de porumb, siropul de arțar, vanilia, melasa și sarea într-o cratiță cu fund gros de 2 1/2 sau 3 litri. Se amestecă cu o lingură de lemn la foc mediu-mic până se dizolvă tot zahărul. Nu ar trebui să existe granulație (cristale de zahăr) atunci când testați frecând puțin din caramel între degete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Periați părțile laterale ale tigaiei cu o perie de patiserie umedă pentru a dizolva orice cristale de zahăr care s-ar putea forma pe părțile laterale ale tigaiei. 2 Atașați un termometru pentru bomboane cu clips la tigaie și gătiți caramelul la fierbere până când termometrul ajunge la 236 km F, amestecând constant și încet cu o spatulă de lemn. Continuați să periați ocazional părțile laterale cu o perie de patiserie. Turnați cu grijă caramelul într-un bol metalic. Se răcește până când temperatura scade la 200 F, moment în care sunteți gata să înmuiați merele. 3 în timp ce caramelul se gătește/se răcește, pregătiți o foaie mare de copt, acoperind-o fie cu folie de aluminiu cu unt, fie cu silpat. Introduceți un bețișor sau un băț robust de acadea în fiecare măr, de aproximativ 2 inci, de sus în jos, în miezul mărului. 4 când caramelul s-a răcit suficient pentru scufundare, înmuiați merele, unul câte unul, ținându-vă de băț și coborând vertical mărul în caramel, scufundând tot, cu excepția vârfului mărului. Trageți mărul în sus din caramel și lăsați excesul de caramel să se scurgă din partea de jos înapoi în tigaie. Apoi puneți pe Silpat sau folie pregătită. Caramelul se va aduna puțin în partea de jos a fiecărui măr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Lollipop SticksLollipop Sticks
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se pune la frigider pentru a se răci cel puțin 15 minute. 5 Odată ce caramelul s-a răcit puțin, scoateți-l din frigider și folosiți degetele pentru a apăsa caramelul care a picurat pe fundul merelor, înapoi pe mere. Apoi luați orice acoperiri doriți și apăsați-le în mere pentru decorare. Reveniți la frigider pentru a se răci cel puțin o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHalloween
Revista