Mentă Julep Ceai Dulce

Mentă Julep Ceai Dulce
Rețeta Mint Julep Sweet Tean este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un spectaculos vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Pentru $5.76 pe portie, primești o băutură care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 70 de calorii. Dacă aveți ceai, garnisiți: crenguțe de mentă, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Mint Julep, Mint Julep, și Mint Julep pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-un 2-qt. aruncător. Apăsați frunzele de mentă pe părțile laterale ale ulciorului cu spatele lingurii pentru a elibera arome. Se amestecă ceaiul și bourbonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
CeaiCeai
2
Se servește peste gheață zdrobită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Gheață ZdrobiteCuburi De Gheață Zdrobite
3
Garnisiți, dacă doriți.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Revista