Mentă-Ciocolată Chip Cookie Whoopie Pies
Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 155 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, amestec de prăjituri cu ciocolată, glazură de vanilie bătută și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Mentă Ciocolată Chip Whoopie Pies, Mentă Ciocolată Chip Whoopie Pies, și Chocolate Mint Whoopie Pies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F. În castron mediu, se amestecă amestecul de biscuiți, untul și apa până se formează aluatul moale.
Aruncați aluatul cu lingurițe la o distanță de 1 inch pe foaia de cookie-uri ungreased, făcând 18 cookie-uri.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până se rumenesc. Se răcește cu 1 minut înainte de a scoate din foaia de cookie. Se răcește cu 4 minute înainte de asamblare.
Se amestecă glazura și extractul de mentă.
Întindeți aproximativ 1 lingură glazură pe fundul a 1 prăjitură. Sus cu cookie suplimentar, părțile inferioare împreună.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-urile funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.