Melba de piersici cu sos de Caramel ars

Melba de piersici cu sos de Caramel ars
Această rețetă servește 8 și costă 2,43 USD pe porție. O porție conține 331 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați piersici, înghețată vanillan, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Melba De Piersici Cu Sos De Caramel Ars, Raft dublu de carne de porc cu sos de tigaie portocaliu-Caramel ars, și Raft dublu de carne de porc cu sos de tigaie portocaliu-caramel ars.

Instrucțiuni

1
Gatiti zaharul, siropul de porumb si 1/4 cana de apa intr-o cratita mica adanca la foc mediu, amestecand ocazional,pana cand zaharul este dizolvat. Creșteți căldurași fierbeți fără a amesteca (agitarea determină formarea cristalelor de zahăr, făcând caramelulgrânos), ocazional învârtind tigaia șiperierea pe părți cu o perie de patiserie umedăpentru a dizolva cristalele de zahăr, până când siropul capătă o culoare chihlimbar profundă, 7-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scoateți de pe foc; adăugați imediat și cu grijăcremă (amestecul va bule puternic).
3
Adăugațiunt și sare și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Letcool ușor. Faceți înainte: caramelul poate fifăcut cu 1 săptămână înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
5
Lăsați să se răcească complet.
6
Transferați într-un castron mic, acoperiți și răciți.Reîncălziți ușor înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Combinați Riesling, zahăr și 2 căni de apă într-o cratiță mare; răzuieți semințele din fasolea de vanilie; adăugați fasole. Aduceți laun fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
RieslingRiesling
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați piersici; aduceți la foc mic. Gătitla foc mediu, întorcându-se o dată sau de două ori,până se înmoaie când este străpuns cu un cuțit ascuțitdar încă ținându-și forma, 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
3
Transferați amestecul într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Lasăpiersicile se răcesc complet în lichid. Capac; se răcește până la rece, aproximativ 2 ore. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.
5
Scoateți piersicile din lichid. Lucrucu 1 piersică la un moment dat, folosiți un cuțit pentru a face o mică tăietură în piele. Țineți pielea între cuțit și degetul mare și scoateți pielea în benzi; aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
6
Așezați 1-2jumătate de piersică în fiecare pahar sau bol de servire;se acoperă cu înghețată și zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
înghețatăînghețată
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Sos Drizzlecaramel peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Revista