Melasă-Piper Carne De Porc

Melasă-Piper Carne De Porc
Melasă-piper carne de porc este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 2,69 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 350 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de friptură de porc, ulei vegetal, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, care este minunat. Rețete similare sunt Melasă și carne de porc Cayenne, Loin de porc prăjit lent cu melasă și glazură balsamică, și Loin de porc prăjit lent cu melasă și glazură balsamică.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°.frecați friptura peste tot cu piper; condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Ulei cald într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Așezați friptura în tigaie și gătiți, rotind la fiecare 2 până la 3 minute, până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 10 minute în total.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scoateți tigaia de pe foc, turnați melasa peste friptură și întoarceți friptura pentru a acoperi melasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Puneți tigaia în cuptor și gătiți până când centrul de friptură înregistrează 60° pe un termometru instant, 40 până la 50 de minute, ungând cu sucuri de tigaie o dată sau de două ori în timpul prăjirii.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Transferați friptura pe o tăietură (de preferință una cu buză pentru a capta orice suc), cort cu folie și lăsați să se odihnească timp de 15 minute. Puneți deoparte tigaia cu sucuri.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Îndepărtați sfoara și feliați friptura.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
8
Adăugați sucuri acumulate pe placa de tăiere la sucurile de tigaie și serviți cu friptură.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista