Melasă Crinkle Cookie-Uri

Melasă Crinkle Cookie-Uri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cookie-urile Melasses Crinkle. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 98 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 40. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ghimbir măcinat, zahăr brun, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cookie - Uri Ușoare De Melasă, Melasă Moale Ulei De Nucă De Cocos Crinkle Cookie-Uri, și Bucurie pentru lumea ta & ghimbir melasă ciocolata neagra Crinkle cookie-uri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, ghimbirul, cuișoarele și sarea împreună într-un castron mediu pentru a aera și îndepărta orice bulgări; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
GhimbirGhimbir
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Așezați scurtarea, zahărul brun, oul și melasa într-un castron mare și amestecați cu o lingură de lemn până se combină și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScurtareaScurtarea
MelasăMelasă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
BolBol
3
Adăugați amestecul de făină și amestecați până se combină și se formează un aluat moale. Acoperiți vasul și dați-l la frigider până când aluatul este bine răcit, cel puțin 3 ore sau peste noapte.Când aluatul este gata, încălziți cuptorul la 375 km f și aranjați 2 rafturi pentru a împărți cuptorul în treimi. Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
4
Așezați zahărul cu granulație grosieră sau șlefuit într-un vas mare și întindeți-l într-un strat uniform. Formați aluatul răcit în bile de 12 (1 inch) (aproximativ 1 lingură fiecare) și așezați-le în zahăr (nu le rostogoliți în zahăr). Apăsați ușor pe ele, astfel încât zahărul să adere la fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr șlefuitZahăr șlefuit
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
ZahărZahăr
RolaRola
5
Așezați bilele de aluat cu zahăr în sus și la 2 inci distanță pe 1 din foile de copt pregătite. Repetați pentru a umple a doua foaie de copt. (Răciți aluatul rămas.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți timp de 6 minute. Rotiți foile din față în spate și de sus în jos. Continuați să coaceți până când marginile fursecurilor sunt setate, dar blaturile sunt încă puțin moi, cu aproximativ 5 până la 6 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Așezați foile de copt pe rafturi de sârmă și răciți timp de 5 minute. Folosind o spatulă plată, transferați cookie-urile pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet. Repetați cu aluatul rămas (puteți folosi aceleași foi de copt și hârtie pergament cât este încă cald).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Revista