Melasă-Carne De Porc Prăjită

Carnea de porc prăjită cu melasă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,04 USD pe porție. O porție conține 524 calorii, 70g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de filet de porc, melasă, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Loin de porc prăjit lent cu melasă și glazură balsamică, Loin de porc prăjit lent cu melasă și glazură balsamică, și Melasă de mere filet de porc prăjit cu cartofi dulci, mere și nuci.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°.într-un castron mic, combinați melasa, zahărul brun, sucul de lămâie, sarea și piperul și amestecați bine.
Așezați carnea de porc într-o tigaie și turnați glazura de melasă peste filete, întorcându-se pentru a acoperi uniform.
Puneți carnea de porc la cuptor și prăjiți-o, întorcându-se după 10 minute. Prăjiți încă 10 minute sau până când carnea înregistrează 71° pe un termometru citit instantaneu.
Scoateți din cuptor, acoperiți cu folie și lăsați să se odihnească 10 minute.
Se toarnă picăturile din tigaia de prăjire într-o cratiță mică.
Adăugați bulionul de pui și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu și fierbeți până se îngroașă, 3 până la 5 minute.Feliați 2 din filete și serviți cu sosul. Refrigerați filetele rămase pentru o altă utilizare.