Melasă-Carne De Porc Prăjită

Melasă-Carne De Porc Prăjită
Carnea de porc prăjită cu melasă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,04 USD pe porție. O porție conține 524 calorii, 70g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de filet de porc, melasă, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Loin de porc prăjit lent cu melasă și glazură balsamică, Loin de porc prăjit lent cu melasă și glazură balsamică, și Melasă de mere filet de porc prăjit cu cartofi dulci, mere și nuci.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 232°.într-un castron mic, combinați melasa, zahărul brun, sucul de lămâie, sarea și piperul și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați carnea de porc într-o tigaie și turnați glazura de melasă peste filete, întorcându-se pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
3
Puneți carnea de porc la cuptor și prăjiți-o, întorcându-se după 10 minute. Prăjiți încă 10 minute sau până când carnea înregistrează 71° pe un termometru citit instantaneu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți din cuptor, acoperiți cu folie și lăsați să se odihnească 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se toarnă picăturile din tigaia de prăjire într-o cratiță mică.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Adăugați bulionul de pui și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu și fierbeți până se îngroașă, 3 până la 5 minute.Feliați 2 din filete și serviți cu sosul. Refrigerați filetele rămase pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista