Melasă Burete Bomboane
Melasă burete bomboane ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 1953 calorii, 0g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, cremă de tartru, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Bomboane Cu Burete, Candy Cane Kisses Tort De Burete De Ciocolată, și Bomboane Cajeta (Bomboane Cu Lapte De Scorțișoară Masticabile).
Instrucțiuni
Căptușiți fundul și părțile laterale ale unei tigaie de copt de 13 x 9 inci cu folie, apoi folie de unt.
Aduceți zahărul, apa, untul și crema de tartru la fierbere într-o cratiță grea adâncă de 3 litri la foc moderat, amestecând până când zahărul este dizolvat, apoi spălați orice cristale de zahăr cu o perie de patiserie înmuiată în apă rece. Se fierbe fără a se amesteca până când siropul înregistrează 265 f (etapa hard-ball) pe un termometru pentru bomboane, aproximativ 10 minute.
Adăugați melasă (nu amestecați) și continuați să fierbeți netulburat până când siropul înregistrează 295 buc.f (etapa de fisurare tare), 4 până la 5 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și Cerneți bicarbonatul de sodiu peste sirop, apoi bateți pentru a încorpora. (Aveți grijă: amestecul va bule puternic.)
Se toarnă imediat siropul în tava de copt căptușită și se răcește complet. Ridicați bomboanele în folie din tigaie, apoi aruncați folia și rupeți bomboanele în bucăți.
Bomboane păstrează, stratificat între hârtie de ceară într-un recipient etanș, 1 lună.