Mejadra, orez cu linte

Mejadra, orez cu linte
Mejadra, orezul cu linte ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 292 calorii, 10g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 20 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ceapă, chimen măcinat, ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Lintea și legumele lui Cheat orez brun Biryani(ft . Orez SunRice Și Linte) + Un Cadou, Mejadra din Ierusalim, și Linte și orez.

Instrucțiuni

1
Gatiti lintea in apa pana se inmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță și prăjiți ceapa până devine aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Adăugați lintea și condimentați cu chimen, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Adăugați orezul și amestecați-l timp de un minut sau două până când boabele de orez devin opace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Adăugați 3 căni de apă clocotită, aduceți la fierbere, reduceți focul, acoperiți și gătiți timp de 20 de minute. Opriți focul, pufați cu o furculiță, acoperiți și lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
7
Înainte de servire, prăjiți inelele de ceapă în ulei până se rumenesc și crocante și aranjați peste mejadra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista