Medalioane de porc învelite în slănină
Rețeta Medalioane de porc învelite în slănină se poate face în aproximativ 40 de minute . Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă 2,6 USD per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53 g de proteine , 38 g de grăsimi și un total de 576 de calorii . 716 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Allrecipes. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de muschi de porc, oregano, busuioc și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu un scor de 94% , acest fel de mâncare este extraordinar. Medalioanele de porc în stil cubanez , muschiul de porc înfășurat în slănină și muschiul de porc învețit cu slănină cu arțar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Puneți slănina într-o tigaie mare, sigură pentru cuptor și gătiți la foc mediu-mare, întorcându-le ocazional, până când se rumenește ușor și încă flexibil, 6 până la 7 minute.
Scurgeți feliile de slănină pe o farfurie tapetată cu un prosop de hârtie.
Scoateți excesul de grăsime de slănină din tigaie.
Combinați pudra de usturoi, condimentele de sare, busuiocul și oregano într-un castron mic. Pune deoparte.
Înfășurați muschiul de porc cu fâșiile de slănină, asigurând cu 1 sau 2 scobitori pentru fiecare fâșie de slănină. Tăiați muschiul între fiecare fâșie de bacon pentru a crea medalioane. Scufundați ambele părți ale medalioanelor în amestecul de condimente. Topiți untul și uleiul împreună în aceeași tigaie la foc mediu-mare. Gatiti fiecare medalion timp de 4 minute pe fiecare parte.
Puneți tigaia în cuptorul preîncălzit și coaceți până când carnea de porc nu mai este roz în centru, 17 până la 20 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să arate 145 grade F (63 grade C).