Medalioane De Porc Zesty
Medalioane de porc Zesty ar putea fi doar lactate gratuit rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 211 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,21 USD pe porție. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 35 de minute. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, ulei vegetal, filete de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Medalioane De Porc, Medalioane De Porc Mandarin, și Medalioane De Porc Crocante.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați primele șapte ingrediente. Puneți deoparte 1 cană pentru scufundare; acoperiți și refrigerați.
Se toarnă marinada rămasă într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați carne de porc. Sigilați punga și întoarceți-vă la strat. Se da la frigider peste noapte.
Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă.
Scurgeți și aruncați marinada. Carnea de porc la grătar, acoperită, la foc mediu timp de 30-40 de minute sau până când un termometru pentru carne citește 160 de calorii.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere. Marinată rezervată caldă; serviți cu carne de porc.
Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese
Pinot Noir, Malbec și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru medalioane de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sosuri de carne sangiovese cu corp mediu, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic cu corp plin cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
![MacMurray Ranch Râul Rus Pinot Noir]()
MacMurray Ranch Râul Rus Pinot Noir
MacMurray Ranch 2012 Russian River Valley Pinot Noir se deschide cu arome de lavandă și boysenberry care dau loc aromelor de cireș închis și rodie. Acest vin delicios are o senzație de gură mătăsoasă, încadrată de indicii subtile de stejar din îmbătrânirea butoiului.