Medalioane De Porc Toscane
Medalioane de porc toscan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 2 și costă $2.14 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 39G de grăsime, și un total de 553 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână filet de porc, parmezan, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma frisca grea, puteți urma acest fel principal cu Shortcake de căpșuni de casă cu frișcă Grand Marnier ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Medalioane De Porc, Medalioane De Porc De Caise, și Medalioane De Porc Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați carnea de porc cu sare și piper. Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți carnea de porc în unt până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să citească 145 diametru; mediu, 160 diametru).
Scoateți și puneți deoparte.
În aceeași tigaie, sotati prosciutto în picături până se rumenesc.
Adăugați usturoi și salvie; gatiti 1 minut mai mult.
Adăugați oțet, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie.
Se amestecă smântâna; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa usor.
Adăugați roșiile și carnea de porc; încălziți.
Presărați fiecare porție cu busuioc și brânză.