Medalioanele de porc cu sos de mezeluri necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 482 calorii, 11g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,52 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână baghetă, filet de porc, un sherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 23%. Încercați Medalioane de porc în sos de nuci din Caraibe, Medalioane de porc în sos de portocale, și Medalioane De Porc Cu Sos De Portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Stropiți carnea de porc cu ulei de măsline extravirgin și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Sare și Piper
Carne De Porc
2
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare și gătiți carnea de porc în 2 loturi, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Aranjați carnea de porc pe un platou și acoperiți-o cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Folie De Aluminiu
3
Reduceți căldura sub tigaie și adăugați untul pentru a se topi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați șalotele, condimentați cu sare și mult piper grosier și gătiți timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Piper
Sare
5
Se presară făina și se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
6
Adăugați un strop generos de sherry, apoi amestecați în stoc și îngroșați. Se amestecă muștarul și cornichonii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornișon
Muștar
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Serviți 3 medalioane pe fiecare farfurie cu mult sos, cu pâine alături.