Medalioane de porc cu sos de mezeluri
Medalioanele de porc cu sos de mezeluri necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 482 calorii, 11g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,52 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână baghetă, filet de porc, un sherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 23%. Încercați Medalioane de porc în sos de nuci din Caraibe, Medalioane de porc în sos de portocale, și Medalioane De Porc Cu Sos De Portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Stropiți carnea de porc cu ulei de măsline extravirgin și condimentați cu sare și piper.
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare și gătiți carnea de porc în 2 loturi, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Aranjați carnea de porc pe un platou și acoperiți-o cu folie pentru a se încălzi.
Reduceți căldura sub tigaie și adăugați untul pentru a se topi.
Adăugați șalotele, condimentați cu sare și mult piper grosier și gătiți timp de 2 până la 3 minute.
Se presară făina și se amestecă 1 minut.
Adăugați un strop generos de sherry, apoi amestecați în stoc și îngroșați. Se amestecă muștarul și cornichonii.
Serviți 3 medalioane pe fiecare farfurie cu mult sos, cu pâine alături.