Medalioane de porc crocante cu sos cremos de capere

Medalioane de porc crocante cu sos cremos de capere
Medalioane de porc crocante cu sos cremos de Caper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 574 calorii, 46G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, capere îmbuteliate, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Medalioane De Porc Crocante Cu Sos Cremos De Capere, Medalioane de porc cu sos de măsline-Caper, și Medalioane de porc cu sos de măsline și capere.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele sosului într-un castron până se combină, apoi se răcește, acoperit, până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați carnea de porc în cruce în felii groase de 1 1/4 inch (Medalioane).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
3
Bateți împreună făina, sarea și piperul într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Bateți împreună ouăle cu un vârf de sare într-un alt bol puțin adânc și puneți firimiturile de pâine într-un al treilea bol puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Lucrând cu 1 medalion la un moment dat, dragați medalioanele în făină, scuturând excesul și înmuiați-le în ou, lăsând excesul să picure, apoi acoperiți-le cu firimituri, apăsând pentru a le ajuta să adere. Aranjați carnea de porc în 1 strat pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Încălziți uleiul de 1/4 inch într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi medalioane de tigaie, întorcându-se o dată, până se rumenesc, 6 până la 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se transferă într-o foaie de copt curată și se prăjește în cuptor până când termometrul introdus orizontal în centrul cărnii înregistrează 145 până la 150 F, 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Serviți carnea de porc cu sos, pene de lămâie și năsturel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista