Medalioane de porc crocante cu sos cremos de capere
Medalioane de porc crocante cu sos cremos de Caper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 574 calorii, 46G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, capere îmbuteliate, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Medalioane De Porc Crocante Cu Sos Cremos De Capere, Medalioane de porc cu sos de măsline-Caper, și Medalioane de porc cu sos de măsline și capere.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele sosului într-un castron până se combină, apoi se răcește, acoperit, până când este gata de utilizare.
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Tăiați carnea de porc în cruce în felii groase de 1 1/4 inch (Medalioane).
Bateți împreună făina, sarea și piperul într-un castron puțin adânc.
Bateți împreună ouăle cu un vârf de sare într-un alt bol puțin adânc și puneți firimiturile de pâine într-un al treilea bol puțin adânc.
Lucrând cu 1 medalion la un moment dat, dragați medalioanele în făină, scuturând excesul și înmuiați-le în ou, lăsând excesul să picure, apoi acoperiți-le cu firimituri, apăsând pentru a le ajuta să adere. Aranjați carnea de porc în 1 strat pe o foaie de copt.
Încălziți uleiul de 1/4 inch într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi medalioane de tigaie, întorcându-se o dată, până se rumenesc, 6 până la 8 minute în total.
Se transferă într-o foaie de copt curată și se prăjește în cuptor până când termometrul introdus orizontal în centrul cărnii înregistrează 145 până la 150 F, 6 până la 7 minute.
Serviți carnea de porc cu sos, pene de lămâie și năsturel.