Medalia De Aur Pâine Franțuzească Clasică
Medalia de aur pâine franceză clasică de la Euro ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 24 și costă 42 de cenți pe porție. O porție conține 157 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de apă, apă foarte caldă, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Medalie De Aur Biscuiti Clasici, Dip De Legume Cu Medalie De Aur, și Medalie De Aur Placinta Cu Capsuni Proaspete De La Euro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați 2 căni de făină, zahăr, sare și drojdie.
Adăugați apă caldă și ulei. Bate cu mixer electric la viteză mică 1 minut, răzuire castron frecvent. Bate pe viteza medie de 1 minut, răzuire castron frecvent. Se amestecă suficientă făină rămasă, 1/2 cană la un moment dat, pentru a face aluatul ușor de manevrat (aluatul va fi moale).
Pe suprafața ușor făinată, frământați aluatul aproximativ 5 minute sau până când este neted și elastic. Ungeți vasul mare cu scurtare sau pulverizați cu spray de gătit.
Așezați aluatul în castron, întorcând aluatul pentru a unge toate părțile. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald 1 oră 30 minute până la 2 ore sau până când aluatul și-a dublat dimensiunea. (Timpul de creștere este mai lung decât timpul pentru pâinea tradițională, ceea ce conferă textura tipică a pâinii franceze.) Aluatul este gata dacă rămâne indentarea la atingere.
Ungeți foaia mare de biscuiți cu scurtare sau pulverizați cu spray de gătit; se presară cu făină de porumb. Împingeți ușor pumnul în aluat pentru a se dezumfla; împărțiți în jumătate. Pe suprafața ușor făinată, rotiți fiecare jumătate în dreptunghi de 15 x 8 inci.
Rulați aluatul strâns, începând cu partea de 15 inci, pentru a forma o pâine. Prindeți marginea aluatului în rulou pentru a sigila.
Rulați ușor înainte și înapoi până la capetele conice.
Așezați ambele pâini pe foaia de prăjituri.
Tăiați tăieturi adânci de 1/4 inci peste vârfurile pâinilor la intervale de 2 inci cu un cuțit ascuțit.
Periați pâinile cu apă rece.
Lăsați să crească neacoperit la loc cald aproximativ 1 oră sau până când aluatul și-a dublat dimensiunea.
Se încălzește cuptorul la 375 F. În castron mic, se amestecă albușul de ou și 1 lingură de apă rece; periați peste pâini.
Se presară cu semințe de Mac sau susan.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când pâinile sunt maronii aurii și sună goale atunci când sunt bătute.
Scoateți din foaia de cookie în suportul de sârmă; rece.