Medalia De Aur Pâine Franțuzească Clasică

Medalia De Aur Pâine Franțuzească Clasică
Medalia de aur pâine franceză clasică de la Euro ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 24 și costă 42 de cenți pe porție. O porție conține 157 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de apă, apă foarte caldă, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Medalie De Aur Biscuiti Clasici, Dip De Legume Cu Medalie De Aur, și Medalie De Aur Placinta Cu Capsuni Proaspete De La Euro pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați 2 căni de făină, zahăr, sare și drojdie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați apă caldă și ulei. Bate cu mixer electric la viteză mică 1 minut, răzuire castron frecvent. Bate pe viteza medie de 1 minut, răzuire castron frecvent. Se amestecă suficientă făină rămasă, 1/2 cană la un moment dat, pentru a face aluatul ușor de manevrat (aluatul va fi moale).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Pe suprafața ușor făinată, frământați aluatul aproximativ 5 minute sau până când este neted și elastic. Ungeți vasul mare cu scurtare sau pulverizați cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ScurtareaScurtarea
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați aluatul în castron, întorcând aluatul pentru a unge toate părțile. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald 1 oră 30 minute până la 2 ore sau până când aluatul și-a dublat dimensiunea. (Timpul de creștere este mai lung decât timpul pentru pâinea tradițională, ceea ce conferă textura tipică a pâinii franceze.) Aluatul este gata dacă rămâne indentarea la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Ungeți foaia mare de biscuiți cu scurtare sau pulverizați cu spray de gătit; se presară cu făină de porumb. Împingeți ușor pumnul în aluat pentru a se dezumfla; împărțiți în jumătate. Pe suprafața ușor făinată, rotiți fiecare jumătate în dreptunghi de 15 x 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ScurtareaScurtarea
Făină De PorumbFăină De Porumb
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Rulați aluatul strâns, începând cu partea de 15 inci, pentru a forma o pâine. Prindeți marginea aluatului în rulou pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
7
Rulați ușor înainte și înapoi până la capetele conice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
8
Așezați ambele pâini pe foaia de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Tăiați tăieturi adânci de 1/4 inci peste vârfurile pâinilor la intervale de 2 inci cu un cuțit ascuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
10
Periați pâinile cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
11
Lăsați să crească neacoperit la loc cald aproximativ 1 oră sau până când aluatul și-a dublat dimensiunea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
12
Se încălzește cuptorul la 375 F. În castron mic, se amestecă albușul de ou și 1 lingură de apă rece; periați peste pâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
13
Se presară cu semințe de Mac sau susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
14
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când pâinile sunt maronii aurii și sună goale atunci când sunt bătute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Scoateți din foaia de cookie în suportul de sârmă; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții24
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista