Meatball Stroganoff cu tăiței
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Meatball Stroganoff cu tăiței. Această rețetă servește 6 și costă 1,07 USD pe porție. O porție conține 385 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de gălbenușuri de ou, apă, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Perisoare Stroganoff, Perisoare Stroganoff, și Perisoare Stroganoff pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina și sarea. Faceți o fântână în centru. Bateți gălbenușurile de ou, oul și apa; se toarnă bine. Se amestecă împreună, formând un aluat. Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată; frământați de 8-10 ori. Împărțiți în treimi; rulați fiecare cât mai subțire posibil.
Se lasă să stea 20 de minute sau până se usucă parțial.
Se taie în 1/4-in. benzi, apoi în 2-in. bucăți; retrase din circuitul agricol.
Într-un alt castron mare, combinați oul, ketchupul, ovăzul, ceapa și sarea. Zdrobiți carnea de vită peste amestec; se amestecă bine. Formați în 1-1/2-in. bile.
Așezați chiftelele pe un suport uns într-o tigaie superficială.
Se coace, neacoperit, la 400 de minute timp de 10-15 minute sau până când nu mai este roz; se scurge.
Într-o cratiță mare, combinați supa, smântâna, laptele și ardeiul; se încălzește.
Adăugați chiftele; acoperiți și gătiți până se încălzește, amestecând frecvent.
Într-o altă cratiță, aduceți apă și sare la fiert; adăugați tăiței. Gatiti timp de 12-15 minute sau pana cand fidea este frageda; se scurge. Aruncați cu unt și pătrunjel.