Meat Loaf
Pâinea de carne ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 6 porții cu 626 calorii, 37g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ketchup, bulion de pui, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă Cu Pâine De Carne, Tex-Mex Meat Loaf, și Mama mea e cel mai bun Meat Loaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie.
Adăugați ceapa, cimbru, sare și piper și gătiți la foc mediu-mic, amestecând ocazional, timp de 8 până la 10 minute, până când ceapa este translucidă, dar nu se rumeneste. De pe foc, adăugați sosul Worcestershire, bulionul de pui și pasta de roșii. Se lasă să se răcească ușor.
Într-un castron mare, combinați mandrina măcinată, amestecul de ceapă, firimiturile de pâine și ouăle și amestecați ușor cu o furculiță. Nu zdrobiți sau pâinea de carne va fi densă. Formați amestecul într-o pâine dreptunghiulară pe o tigaie acoperită cu hârtie pergament.
Întindeți ketchup-ul uniform deasupra.
Coaceți timp de 1 până la 1 1/4 ore, până când temperatura internă este de 160 de grade F și pâinea de carne este gătită. (O tigaie cu apă fierbinte în cuptor, sub pâinea de carne, va împiedica crăparea blatului.)