Împachetările mele de pui Thailandez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 564 calorii, 44G de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,6 USD pe porție. Mulți oameni au plăcut foarte mult acest fel de mâncare asiatică. Această rețetă este plăcută de 106 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oțet, sos de soia, sos hoisin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Împachetări Cu Pui Thailandez, Thai" Pui " Împachetări, și Împachetări Cu Pui Thailandez.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați pui, usturoi, ghimbir, amestec de salată de varză, busuioc, zahăr și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele Vegetariene De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Suc De Lămâie, Opțional
3
Se toarnă sos hoisin, sos de soia și oțet. Aduceți la foc mic și gătiți și amestecați până când puiul este fierbinte, iar lichidul a fost absorbit, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4
Pentru a servi, tapetați un platou cu frunze de salată și turnați amestecul de pui în centrul platoului. Fiecare restaurant își asamblează propriile împachetări plasând o parte din amestecul de pui pe o frunză de salată, adăugând puțin sos de arahide, apoi rostogolindu-se într-un cilindru.
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca David & Nadia Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 36 de dolari pe sticlă.