Mazăre și morcovi sparge tort
Această rețetă servește 24 și costă 27 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 176 calorii. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, banane, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Smash Tort, Stropește Smash Tort, și Polka Dot Sparge Tort.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți numai fundul tăvii de pâine de 8x4 inci cu spray de scurtare sau de gătit și așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 18 căni de brioșă de dimensiuni obișnuite.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, bananele, uleiul, apa și ouăle cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde. Bate la viteza medie de 2 minute, răzuire castron ocazional, pana se omogenizeaza.
Așezați 1 3/4 căni de aluat în tigaie. Puneți aluatul rămas în cupe de briose.
Coaceți prăjitura de pâine 35 până la 40 de minute și cupcakes 18 până la 23 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute. Pentru o manipulare mai ușoară, refrigerați sau congelați tortul de pâine 30 până la 60 de minute sau până când este ferm.
Într-un castron mic, bateți crema de brânză și iaurtul cu mixerul electric la viteză medie până când sunt cremoase și netede. Se amestecă mâncarea pentru bebeluși până se omogenizează bine.
Tăiați vârful rotunjit de pe tortul de pâine. Folosind tăietor de biscuiți de 3 inci, tăiați 2 runde din tortul de pâine.
Așezați o prăjitură rotundă tăiată cu fața în sus pe farfurie.
Întindeți partea tăiată cu glazură de brânză cremă. Se acoperă cu tortul rotund rămas, tăiat cu fața în jos.
Frost părți și partea de sus a tort cu crema de branza glazura. Decorează cu mazăre.
Folosiți glazura rămasă pentru a îngheța cupcakes, dacă doriți. Păstrați tortul și cupcakes-urile acoperite în frigider.