Mazăre Verde Cu Ciuperci

Mazăre Verde Cu Ciuperci
Mazărea verde cu ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 125 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, sare, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 41%. Rețete similare sunt Mazăre verde și ciuperci, Mămăligă Cu Fasole Verde, Ciuperci, Mazăre Și Praz, și Inimi de anghinare, mazăre verde și ciuperci într-un sos de lămâie.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu; adăugați ceapă, usturoi și ciuperci și sotati 3 până la 4 minute sau până când lichidul se evaporă. Se amestecă mazărea și ingredientele rămase; acoperiți și gătiți 4 minute. Se amestecă și se gătește, neacoperit, 4 minute sau până se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista