Mazărea verde cu brânză și ierburi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 4. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 303 calorii, 13g de proteine, și 20g de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, sare kosher, frunze de mentă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Mazăre și ierburi tarte cu brânză, Straturi verzi cu brânză de capră și ierburi, și Fripturi T-Bone cu Garni verde tocat, roșii fript cu brânză, măsline și ierburi.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o cratiță mare acoperită la foc mare, aduceți apa și 1/2 linguriță de sare la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați mazărea și gătiți 1 minut Pentru congelate și 3 până la 3 1/2 minute pentru proaspete.
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Se scurge și se lasă deoparte.
6
Într-un vas de amestecare mediu amestecați împreună oțetul de vin roșu, șalotul, sarea și piperul. Stropiți încet în uleiul de măsline în timp ce continuați să bateți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Frișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Adăugați mazărea, menta, pătrunjelul și brânza și amestecați pentru a combina. Acoperiți și lăsați să stea la frigider timp de 15 până la 20 de minute înainte de servire.