Mazăre proaspătă cu Prosciutto
Nevoie de o garnitură fără gluten? Mazărea proaspătă cu Prosciutto ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 263 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, pătrunjel, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Mazăre Italiană (Mazăre Cu Prosciutto), Mazăre verde proaspătă și mazăre Snap de zahăr în sos de susan, și Mazăre și Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, doar până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Se amestecă mazărea, zahărul și bulionul de pui și se fierbe la foc mic până când mazărea este abia fragedă, aproximativ 5 minute. Se amestecă prosciutto și se gătește cu 1 minut mai mult.
Folosind o lingură cu fante, transferați mazărea și prosciutto într-un bol de servire încălzit. Reduceți lichidul rămas în cratiță la foc mare până la o glazură subțire siropoasă.
Se toarnă glazura peste mazăre și se condimentează cu sare și piper.
Se presara cu patrunjel si se serveste imediat.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;