Mazăre proaspătă cu piper picant

Mazăre proaspătă cu piper picant
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Mazărea proaspătă cu gust de piper picant ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 144 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de ardei gras, ceapă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Vinete la grătar și Mozzarellan proaspăt pe Ciabatta cu gust de piper prăjit, Stridii picante la grătar cu gust de piper Asiatic, și Piept de pui picant cu piper Peach Relish pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti gustul, combinați primele 8 ingrediente într-un castron. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SavureazăSavurează
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Pentru a pregăti mazărea, sortați și spălați mazărea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MazăreMazăre
3
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați 1 cană de ceapă și usturoi în tigaie; saut 5 minute. Se amestecă mazărea, bulionul și ingredientele rămase; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când mazărea este fragedă. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
UsturoiUsturoi
BulionBulion
CeapăCeapă
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Serviți cu gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SavureazăSavurează
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista