Mazăre proaspătă cu piper picant
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Mazărea proaspătă cu gust de piper picant ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 144 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de ardei gras, ceapă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Vinete la grătar și Mozzarellan proaspăt pe Ciabatta cu gust de piper prăjit, Stridii picante la grătar cu gust de piper Asiatic, și Piept de pui picant cu piper Peach Relish pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti gustul, combinați primele 8 ingrediente într-un castron. Acoperiți și răciți.
Pentru a pregăti mazărea, sortați și spălați mazărea; pus deoparte.
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Adăugați 1 cană de ceapă și usturoi în tigaie; saut 5 minute. Se amestecă mazărea, bulionul și ingredientele rămase; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când mazărea este fragedă. Aruncați frunza de dafin.