Mazăre Parmezan

Mazăre Parmezan
Mazărea parmezană ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 280 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, mazăre, frunze proaspete de mentă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mazăre Parmezan, Mazăre Parmezan, și Orzo cu mazăre și parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, adăugați uleiul și șalotele la foc mediu și gătiți șalotele până când sunt transparente și fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați mazărea și încălziți-o. Apoi adăugați smântâna grea și parmezanul și continuați să gătiți până când toată brânza a fost încorporată. Reglați condimentele chiar înainte de servire și, dacă doriți, presărați cu mentă proaspătă tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
DificultateNormal
Gata În18 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista