Mazăre Parmezan
Mazărea parmezană ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 280 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, mazăre, frunze proaspete de mentă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mazăre Parmezan, Mazăre Parmezan, și Orzo cu mazăre și parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, adăugați uleiul și șalotele la foc mediu și gătiți șalotele până când sunt transparente și fragede, aproximativ 5 minute.
Adăugați mazărea și încălziți-o. Apoi adăugați smântâna grea și parmezanul și continuați să gătiți până când toată brânza a fost încorporată. Reglați condimentele chiar înainte de servire și, dacă doriți, presărați cu mentă proaspătă tocată.