Mazăre Moale
Mazărea moale este o fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4. O porție conține 144 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, mentă, suc de la 1 lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Prăjituri de pește cu mazăre nu moale, Prăjituri de pește cu mazăre nu moale, și Degete de pește și mazăre moale.
Instrucțiuni
Puneți mazărea, 1 lingură de unt și apă într-o cratiță mică la foc mediu. Gatiti, amestecand des, pana cand mazarea este decongelata si moale si untul este topit, aproximativ 15 minute.
Se ia de pe foc și se toacă mazărea cu un tocător de cartofi sau o lingură de lemn până se atinge consistența dorită.
Adăugați sucul de lămâie și untul rămas și amestecați până când untul este încorporat. Condimentați după gust cu sare și piper adăugând ierburi opționale dacă utilizați.