Mazărea gratinată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 488 calorii, 22g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, brânză romano, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 51%. Încercați Mazăre gratinată și cartofi, Gratin de andive belgiene cu slănină (Gratin D ' endives Ardennaise), și Chicoane Belgiene Gratinate (Andive Gratinate) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-un bol de amestecare, amestecați împreună ouă, cimbru, praf de usturoi, brânză, sare și piper. Se amestecă smântâna și mazărea și se toarnă într-un vas mic rotund de copt. Aranjați cartofii deasupra amestecului, stropiți cu ulei de măsline și punctați cu unt cubat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Sos De Afine, Pentru Servire
8 (U-12) Creveți
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate