Mazăre De Zăpadă Și Curry Verde De Pui

Mazăre De Zăpadă Și Curry Verde De Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați mazărea de zăpadă și Curry verde de pui. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.89 pe portie. O porție conține 339 calorii, 22g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Acesta este adus la tine de Williams Sonoma. Un amestec de bulion de pui, lapte de cocos, coapse de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma laptele ușor de cocos, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți cu lapte de cocos cu lămâie (cu gem de chia de mure) ca desert. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Curry de pui cu nucă de cocos cu mazăre de zăpadă și orez, Soban în ceai verde cu pui și mazăre de zăpadă, și Creveți Curry Și Mazăre De Zăpadă pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Fruct de tei înflorit, delicat, măr și măr de pin cu o notă de ierburi, condimente și drojdie, gust moale la început, în ciuda acidității sale vii, apoi direct, proaspăt pe gust, fructe sappy, nuanțe minerale, structură și echilibru bun, corp mediu și minerale fine în finisajul picant.Un însoțitor perfect pentru mulți aperitive, cum ar fi păstrăv afumat, șuncă, legume reci, tapas sau brânză proaspătă de capră marinată cu ierburi; de asemenea, foarte bun cu grătar de pește, fructe de mare sau pui prăjit.
DificultateUșor
Gata În19 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista