Mazăre De Zăpadă Umplute Cu Somon
Mazărea de zăpadă umplută cu somon este o fără gluten, primar și pescatarian hor d ' oeuvre. O porție conține 26 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 25 și costă 45 de cenți pe porție. Un amestec de mazăre de zăpadă, somon, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Somon Aburit Cu Mazăre De Zăpadă, Teriyaki de somon cu mazăre de zăpadă, și Crab Umplute Mazăre De Zăpadă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Loc 1 în. de apă într-o cratiță; se adaugă mazăre. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1-2 minute sau până când sunt crocante.
Scurgeți și puneți imediat mazărea în apă cu gheață.
Se scurge și se usucă. Cu un cuțit ascuțit, împărțiți fiecare păstăi de mazăre de-a lungul marginii curbate.
Într-un bol, bateți crema de brânză până se omogenizează. Se amestecă somonul, sarea de usturoi și piperul.
Transferați într-o pungă de patiserie sau într-o pungă resigilabilă grea; tăiați o gaură în colțul sacului. Țeavă în aproximativ 1 linguriță amestec de somon. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Willamette Valley podgorii Dijon clona Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley Podgorii Dijon Clona Chardonnay]()
Willamette Valley Podgorii Dijon Clona Chardonnay
Nasul se deschide cu arome de lămâie, pere, alune și miere. Buchetul se mută într-o înghițitură cremoasă cu corp mediu, oferind arome de portocale, smântână dulce, vanilie, caramel și cuișoare. Aciditatea echilibrată lasă vinul răcoritor, cu un finisaj persistent și ideal pentru împerecherea alimentelor.Împerecheați cu mâncăruri bogate din fructe de mare, cum ar fi creveți la grătar sau fructe de mare scampi, plăcintă cu oală de pui sau supe cremoase, mâncăruri de orez sau cartofi, salate proaspete cu vinaigrette și brânzeturi tari, cum ar fi cheddar alb îmbătrânit.