Mazăre de zăpadă asiatică și morcovi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați mazărea de zăpadă asiatică și morcovii. Această rețetă servește 4. O porție conține 83 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de ulei de susan, mazăre de zăpadă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Morcovi și mazăre de zăpadă, Mazăre de zăpadă glazurată și morcovi, și Mazăre De Zăpadă Gingered & Morcovi.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într - un castron de dimensiuni medii; se amestecă cu un tel. Se amestecă morcovul și restul de 3 ingrediente. Acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Lubanzi Chenin Blanc cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 este extras dintr-un amestec de viță de vie mai veche, uscată de crescătorie și viță de vie mai tânără, irigată prin picurare. Culoarea sa adâncă de paie indică atât prospețimea coaptă, cât și complexitatea. Nasul aduce mai întâi fructe tropicale și de piatră, provocând gânduri de mandarină și litchi. Palatul este rotund și cărnos, împingând din nou litchi înainte, împreună cu piersica albă, caisul și mărul verde, toate purtate de o notă de aciditate ridicată. Există luminozitate și un ușor indiciu de pâine proaspăt coaptă pe tot parcursul. Finisajul este lung, moale și afectuos.