Mazăre de Sud și orez

Mazăre de Sud și orez
Mazărea de Sud și orezul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 1,07 USD per porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 285 de calorii, 16 g de proteine și 11 g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână fâșii de bacon, brânză parmezan, brânză cheddar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 62%, ceea ce este bun. Mazărea de câmp de sud, mazărea cu ochi negri de sud și mazărea cremă de sud sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică antiaderentă, gătiți baconul la foc mediu până devine crocant. Folosind o lingură cu fantă, scoateți pe prosoape de hârtie; scurgeți, rezervând 1 linguriță picături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salsif, DecojitSalsif, Decojit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
DuzinăDuzină
6 Fripturi De Porc Cu Os, Aproximativ 3 Kilograme6 Fripturi De Porc Cu Os, Aproximativ 3 Kilograme
2
Adăugați spanacul la picuraturi în tigaie; gătiți timp de 3-4 minute sau până când se înmoaie. Se amestecă mazărea, orezul, parmezanul, sarea, sosul de ardei iute și baconul. Gatiti 5 minute mai mult sau pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi De Carne De Vită Gătită, Condimentată Cu TacoResturi De Carne De Vită Gătită, Condimentată Cu Taco
7 Până La 9 Linguri De Apă7 Până La 9 Linguri De Apă
Pachete Fiecare) Spanac Proaspăt, RuptPachete Fiecare) Spanac Proaspăt, Rupt
Salsif, DecojitSalsif, Decojit
MazăreMazăre
Ambalaj Amestec Uscat De Supă De TăițeiAmbalaj Amestec Uscat De Supă De Tăiței
Aluat Filo (dimensiune 14x9 Inchi)Aluat Filo (dimensiune 14x9 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Fripturi De Porc Cu Os, Aproximativ 3 Kilograme6 Fripturi De Porc Cu Os, Aproximativ 3 Kilograme
3
Se presară cu brânză cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conserve De Porumb Alb (scurcat)1 Conserve De Porumb Alb (scurcat)

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vinul spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru sud. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Ai putea încerca Weinert Cavas de Weinert. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate21
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista