Mazăre De Bumbac

Mazărea din bumbac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 188 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați slănină, mazăre cu ochi negri jalapeno, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este destul de bun. Încercați Cina In Seara Asta: Mazăre Verde Și Zahăr Snap Mazăre În Sos De Susan, Mazăre De Zahăr Și Mazăre Dulce Cu Vinetă Caldă De Usturoi Chile, și Mazăre verde proaspătă și mazăre Snap de zahăr în sos de susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se rumenește slănina într-o tigaie la foc mediu până când este crocantă; se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte.
Într-o cratiță mare, combinați mazărea conservată cu ochi negri, roșiile conservate, ceapa, țelina, usturoiul și ardeii jalapeno. Gatiti la foc mediu pana cand telina si ceapa sunt fragede. Condimentează cu sare și piper după gust.
Adăugați slănină mărunțită înainte de servire.