Mazăre curry cu Feta
Mazăre curry cu Fetan este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 224 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână pudră de chili, roșii, feta și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Tofu curry și mazăre, Carne tocată și mazăre, și Creveți Curry cu Rotini și mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-un wok sau o tigaie medie la foc mediu.
Adăugați rădăcina de ghimbir și usturoiul. Saut timp de 2 minute, amestecând constant.
Adăugați coriandrul, pudra de chili și turmericul. Gatiti inca 1 minut, amestecand continuu.
Adăugați 1 până la 2 linguri de apă dacă amestecul devine prea uscat.
Se amestecă mazărea, brânza și roșiile și se fierbe timp de 10 minute sau până când mazărea este încălzită și roșiile s-au înmuiat.
Se transferă într-un vas de servit și se ornează cu coriandru.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;