Mazăre cu ochi negri și găluște din făină de porumb

Mazărea cu ochi negri și găluștele din făină de porumb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 457 calorii, 20g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați slănină afumată cu hickory, făină, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma Zara, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Lapte Bătut ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp, Salată de stridii cu crustă de făină de porumb și mazăre cu ochi negri cu Jalapeno, și Creveți cu ardei negru și mazăre cu ochi negri.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-un cuptor olandez la foc mediu pana cand este crocant.
Scoateți slănina din tigaie; se toaca marunt.
Scoateți 1 lingură de picături din tigaie; pune deoparte. Creșteți căldura la mediu-mare.
Adăugați 1 cană de ceapă la picăturile rămase în tigaie; saut 3 minute, amestecând ocazional.
Adăugați usturoi; saut 1 minut, amestecând constant.
Adăugați stoc, 1 1/2 căni de apă, sare, piper și mazăre la tigaie; aduceți la fierbere. Acoperiți parțial, reduceți căldura și fierbeți 35 de minute sau până când mazărea este fragedă, amestecând ocazional.
Cântăriți sau lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, ceapa verde, făina de porumb și bicarbonatul de sodiu, amestecând cu un tel.
Tăiați untul în amestec de făină cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Adăugați slănină, picături rezervate de 1 lingură și zară; se amestecă până se formează un aluat umed.
Cu mâinile umede, împărțiți ușor amestecul în 12 porții egale. Aruncați găluște, câte 1, în tigaie; acoperiți și gătiți 8 minute sau până când găluștele sunt gata, amestecând ocazional.
Serviți cu sos fierbinte, dacă doriți.