Mazăre cu ochi negri și castron de kale de inspirație coreeană
Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 267 calorii, 10g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți mazăre cu ochi negri, pastă de ghimbir, varză și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Mazăre cu ochi negri și supă de varză, Mazăre cu ochi negri și tocană de Kale, și Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp.
Instrucțiuni
1
Combinați mazărea cu ochi negri, 5 căni de apă, 1 lingură. ghimbir, 1 lingura. usturoi și 1/2 linguriță. sare într-o oală sub presiune sau oală mare. Pentru gătit sub presiune, sigilați aragazul și aduceți la presiune ridicată. Gatiti la presiune ridicata timp de 10 minute; apoi lăsați presiunea să scadă în mod natural timp de 10 minute înainte de a elibera presiunea. Pentru gătit obișnuit, folosiți 6 căni de apă. Acoperiți și fierbeți până când mazărea este fragedă (60-90 de minute), adăugând mai multă apă, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Încălziți 2 linguri de apă într-o cratiță antiaderentă de dimensiuni medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați cele 2 lingurițe de rădăcină de ghimbir tocată și 2 căței de usturoi. Gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Adăugați mazărea scursă, 1/3 cană din lichidul lor de gătit, 1 lingură. sos de soia (sau tamari) și piper roșu după gust. Fierbeți neacoperit timp de 20-30 de minute, în timp ce pregătiți varza.
Adăugați ceapa tocată și gătiți până începe să se rumenească, adăugând puțină apă, după cum este necesar, pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Adăugați ardeiul gras roșu și usturoiul și gătiți încă un minut. Se amestecă varza și 1/4 cană de apă și se acoperă rapid. Aburiti pana cand varza este frageda, dar inca verde aprins, 3-6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Kale
4
Se ia de pe foc și se amestecă sosul de soia (tamari).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tamari
5
Puneți o porție de orez în fiecare castron. Aranjați mazărea cu ochi negri pe o parte a orezului și kale pe cealaltă.