Mazăre Cremoasă De Primăvară Cu Pancetta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați mazărea cremoasă de primăvară cu Pancettan. Această rețetă face 8 porții cu 184 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți mazăre de zahăr, smântână grea, pancetta și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 6 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Încercați Mazăre Cremoasă De Primăvară Cu Pancetta, Mazăre de primăvară cu Pancetta, și Risotto cremos de lămâie cu mazăre de primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare. Umpleți un castron mare cu apă cu gheață. Dacă folosiți mazăre proaspătă engleză, adăugați în apa clocotită și gătiți până se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Adăugați mazărea și gătiți până la verde strălucitor, aproximativ 2 minute, apoi adăugați mazărea de zăpadă și gătiți 30 de secunde.
Scurgeți mazărea și aruncați-o în apa cu gheață pentru a se răci.
Gatiti pancetta intr-o tigaie mare la foc mediu pana cand este crocanta, 8-10 minute.
Transferați pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie cu o lingură pliată.
Adăugați făina în picăturile din tigaie și gătiți, amestecând, până la prăjit, aproximativ 1 minut.
Bateti in supa de pui și smântână și se fierbe până la redus cu o treime, aproximativ 6 minute.
Scurgeți mazărea, scuturați excesul de apă, apoi adăugați în tigaie (dacă folosiți mazăre congelată, adăugați-le aici). Gatiti, amestecand, pana se incalzeste, 3 pana la 5 minute. Se amestecă sucul de lămâie și se condimentează cu sare și piper.
Se transferă într-un castron de servire și se acoperă cu pancetta.
Fotografie prin amabilitatea Anna Williams