Mazăre bătută cu Prosciutto

Mazăre bătută cu Prosciutto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați mazărea bătută cu Prosciutto. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă 57 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 70 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați prosciutto, coaja de lămâie, menta și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Mazăre Bătută Cu Prosciutto, Bătute Pean și Prosciutto Crostini, și Mazăre Bătută pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați prosciutto și gătiți 3 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
3
Adăugați ceapa și usturoiul; sotati 2 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4
Adăugați mazăre și bulion; gătiți 4 minute sau până când mazărea este bine încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
5
Se ia de pe foc; se amestecă menta și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista