Mazorca Desgranada (Gustare Cu Sâmburi De Porumb)
Mazorca Desgranada (gustare cu sâmburi de porumb) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,34 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 247 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână slănină, sos tartar, chipsuri de cartofi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați SUPĂ DE PORUMB (CREMA DE MAZORCA), Salată de linte cu sâmburi de floarea soarelui, și Salată de ton cu sâmburi de floarea soarelui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere la foc mediu-mare.
Adăugați porumbul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 până la 7 minute.
Transferați porumbul într-un castron și lăsați-le să se răcească ușor. Folosind un cuțit zimțat, scoateți sâmburii din porumb. Împărțiți porumbul între 4 farfurii individuale.
Stropiți cu sosul și condimentați cu sare și piper.
Se presară brânză și se acoperă cu slănină și cartofi.