Mauri și creștini (Moros y Cristianos)

Mauri și creștini (Moros y Cristianos)
Mauri și creștini (Moros y Cristianos) este un fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă servește 8. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 386 calorii. Un amestec de slănină, frunze de dafin, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Rapid și ușor Moros y Cristianos, și Fasole neagră cubaneză și orez (Moros y Cristianos) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătirea fasolei
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
2
Clătiți și alegeți fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
3
Se pune într-o oală cu fund mediu greu, cu 2 1/2 litri de apă, ceapa, ardeiul gras, ajincul sau ardeiul cubanelle și jaretul de șuncă, dacă se folosește, și se aduce la fierbere la foc mare. Coborâți focul la mediu și fierbeți, neacoperit, până când fasolea este fragedă, dar își păstrează încă forma, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper CubanezPiper Cubanez
Ardei GrasArdei Gras
Ham HockHam Hock
FasoleFasole
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Scurgeți, rezervând 4 căni de lichid de gătit. Aruncați legumele și cârligul de șuncă; ar trebui să aveți 2 căni de fasole gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Ham HockHam Hock
FasoleFasole
5
Finalizarea vasului
6
Așezați orezul într-un castron mediu, acoperiți cu apă rece de la robinet și rotiți orezul, apoi scurgeți, ținând orezul în poziție cu o mână. Repetați procesul de câte ori este necesar până când apa curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se scurge bine într-o sită sau strecurătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
8
Încălziți uleiul în oala cu fund greu la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Adăugați slănina tăiată cubulețe și saut până la auriu, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
10
Adăugați ceapa, ardeiul verde, chimenul, oregano și frunza de dafin și saut până când ceapa este moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Frunze De DafinFrunze De Dafin
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
ChimenChimen
CeapăCeapă
11
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
12
Adăugați fasolea și lichidul de gătit rezervat pentru fasole, apoi adăugați oțetul, sherry și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
FasoleFasole
SareSare
13
Se amestecă bine și gust pentru condimente; adăugați o liniuță mai mult de sherry, oțet și/sau condimente, dacă este necesar. Lichidul de gătit trebuie să fie aromat. Gatiti, neacoperit, pana cand cea mai mare parte a lichidului este absorbita si s-au format mici cratere pe suprafata orezului. Pufați ușor orezul cu o furculiță de bucătărie, reduceți focul la cea mai mică setare posibilă și gătiți, bine acoperit, timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
OțetOțet
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
CondimenteCondimente
OrezOrez
14
Se ia de pe foc și se lasă să stea, neacoperit, cel puțin 10 minute înainte de servire.
15
Nota bucătarului: pentru această rețetă fasolea nu trebuie să fie înmuiată. Procedura standard este de a folosi aceeași cantitate de fasole gătită ca orezul crud, dar acest raport poate fi ajustat după gust. Cu toate acestea, dacă fasolea este ușor prea gătită, reduceți cantitatea pentru a evita transformarea orezului moale. Cubanezii au folosit întotdeauna orezul convertit al unchiului Ben din cauza conținutului scăzut de amidon.Lucrul înainte: fasolea poate fi gătită cu până la 2 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AmidonAmidon
FasoleFasole
OrezOrez
16
Scurgeți-le, rezervând lichidul de gătit și refrigerați fasolea și lichidul separat. Pentru o soluție rapidă, această rețetă poate fi preparată cu 2 căni de fasole conservată (o cutie de 15 uncii).
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
17
Scurgeți într-o strecurătoare așezată peste un castron și folosiți bulionul de fasole ca parte a lichidului solicitat în rețetă.Vase recomandate: oală cu fund greu de 4 până la 5 litri de 10 până la 12 inci, adâncime de cel puțin 3 1/2 inci sau caldero din aluminiu turnat de 4 până la 5 litri de 10 până la 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
18
Retipărit cu permisiunea de la Gran Cocina Latina: mâncarea Americii Latine de Maricel Presilla, 8012 Norton
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista