Matza Brie
Matza Brie necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 5 porții cu 163 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână ouă, ardei iute, matzoh și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Chow. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Brie și șalotă caramelizată foietaj Brie tartă, Brie Albastră (Brie Coaptă Cu Afine), și Brie en Croute.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță medie cu apă la fierbere la foc mare. Între timp, rupeți matzoth-ul în bucăți de 2 inci și puneți-l într-o strecurătoare în chiuvetă. Când apa este gata, brie sau opărește, matzoh turnând apa peste ele.
Așezați ouăle într-un castron mare, condimentați cu sare și piper și bateți până se rup.
Adăugați matzoth opărit și amestecați pentru a combina uniform.
Încălziți untul sau uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mic până când este fierbinte, aproximativ 3 minute.
Se toarnă amestecul de ouă și se gătește netulburat până se rumenesc pe o parte, aproximativ 5 minute. Pentru a răsturna, așezați o farfurie mare peste matza brie și inversați pe farfurie. Glisați înapoi în tigaie și gătiți până se rumenesc pe cealaltă parte, încă aproximativ 3 minute.
Se servește fierbinte, pe un platou fierbinte, ca o clătită mare de dimensiuni familiale, cu zahăr care a fost amestecat cu un strop de scorțișoară sau cu miere, dacă se dorește.