Mattar Paneer-Mazăre Indiană Cu Brânză Paneer

Mattar Paneer-Mazăre Indiană Cu Brânză Paneer
Mattar Paneer-mazărea indiană cu brânză Paneer este o fără gluten și vegetarian felul principal. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 79G de proteine, 185g de grăsime, și un total de 2204 calorii. Pentru $14.72 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării indiene. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, chimenul măcinat, usturoiul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 72%. Încercați Shahi Paneer - brânză de vaci indiană în sos de roșii-Paneer s, Mattar Tofu (o versiune sănătoasă a lui Mattar Paneer!), și Palak Paneer (spanac Indian și Paneer) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1-2 linguri de ulei vegetal într-o tigaie mare și sotati tigaia în loturi (adăugați mai mult ulei dacă este necesar), până se rumenesc ușor și scurgeți pe hârtie toweling.In o tigaie mare, încălziți cele 3 linguri de ulei sau ghee și gătiți ceapa, ghimbirul și usturoiul până când ceapa este fragedă, aproximativ 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
PaneerPaneer
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
GheeGhee
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați coriandrul, chimenul, sarea, turmericul și cayenne și gătiți până când condimentele devin parfumate, 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
TurmericTurmeric
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
3
Adăugați roșiile și gătiți 2-3 minute, amestecând o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4
Adăugați paneerul, apa și mazărea și aduceți la fierbere.Reduceți căldura și fierbeți timp de 8-10 minute sau până când sosul este gros și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PaneerPaneer
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
5
Garnisiți cu coriandru înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Fruct de tei înflorit, delicat, măr și măr de pin cu o notă de ierburi, condimente și drojdie, gust moale la început, în ciuda acidității sale vii, apoi direct, proaspăt pe gust, fructe sappy, nuanțe minerale, structură și echilibru bun, corp mediu și minerale fine în finisajul picant.Un însoțitor perfect pentru mulți aperitive, cum ar fi păstrăv afumat, șuncă, legume reci, tapas sau brânză proaspătă de capră marinată cu ierburi; de asemenea, foarte bun cu grătar de pește, fructe de mare sau pui prăjit.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții1
Scor De Sănătate43
Revista