Mattar Paneer-mazărea indiană cu brânză Paneer este o fără gluten și vegetarian felul principal. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 79G de proteine, 185g de grăsime, și un total de 2204 calorii. Pentru $14.72 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării indiene. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, chimenul măcinat, usturoiul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 72%. Încercați Shahi Paneer - brânză de vaci indiană în sos de roșii-Paneer s, Mattar Tofu (o versiune sănătoasă a lui Mattar Paneer!), și Palak Paneer (spanac Indian și Paneer) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1-2 linguri de ulei vegetal într-o tigaie mare și sotati tigaia în loturi (adăugați mai mult ulei dacă este necesar), până se rumenesc ușor și scurgeți pe hârtie toweling.In o tigaie mare, încălziți cele 3 linguri de ulei sau ghee și gătiți ceapa, ghimbirul și usturoiul până când ceapa este fragedă, aproximativ 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Paneer
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ghee
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați coriandrul, chimenul, sarea, turmericul și cayenne și gătiți până când condimentele devin parfumate, 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Turmeric
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați roșiile și gătiți 2-3 minute, amestecând o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
4
Adăugați paneerul, apa și mazărea și aduceți la fierbere.Reduceți căldura și fierbeți timp de 8-10 minute sau până când sosul este gros și neted.
Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.