Mashers De Rozmarin-Parmezan
Rosemary-parmezan Mashers ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 241 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, cartofi Yukon gold, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 53%. Încercați Mashers De Rozmarin-Parmezan, Mashers, și Verde Chile Mashers pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratița de 2 litri, puneți cartofii; adăugați suficientă apă doar pentru a acoperi cartofii.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți; fierbeți 20 până la 30 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Scurgere. Agitați tigaia cu cartofi la foc mic pentru a se usca (acest lucru va ajuta piureul de cartofi să fie mai pufos).
Puneți cartofii în tigaie până când nu rămân bulgări.
Adăugați bulion în cantități mici, zdrobind după fiecare adăugare (cantitatea de bulion necesară pentru a face cartofii netezi și pufoși va varia).
Adăugați ulei, rozmarin, sare și brânză. Se pasează energic până când cartofii sunt ușori și pufoși. Acoperiți; lăsați să stea 5 minute.
Presărați cu rozmarin suplimentar și parmezan, dacă doriți.