Mascarpone și cremă de ciocolată neagră în cupe de ciocolată albă

Mascarpone și cremă de ciocolată neagră în cupe de ciocolată albă
Mascarpone și crema de ciocolată neagră în cupe de ciocolată albă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 489 calorii, 5g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 85 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de extract de vanillan, frișcă, ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fursecuri Alb-Negru: Cremă De Brânză Ciocolată Și Ciocolată Neagră Zahăr Brun Închis, Vafe de ciocolată neagră cu sos de cremă de ciocolată albă și frișcă de ciocolată-Espresso, și Batoane de tort de ciocolată cu cremă de ciocolată albă și neagră.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Căptușiți 8 căni de briose cu căptușeli de hârtie. Topiți ciocolata albă în partea de sus a cazanului dublu peste apă fierbinte, amestecând până se omogenizează. Puneți 1 lingură de ciocolată topită în fiecare căptușeală de hârtie. Folosind o perie de patiserie, acoperiți ciocolata uniform pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale căptușelilor. Congelați până când ciocolata este fermă, aproximativ 30 de minute. Refaceți ciocolata albă în castron. Puneți 1 lingură în fiecare cană și periați partea de jos și în sus pe laturi, formând un al doilea strat. Congelați până când este complet setat, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
BolBol
3
Topiți ciocolata dulce-amăruie deasupra unui cazan dublu curat peste apă clocotită, amestecând până se omogenizează. În acest moment, lăsați deoparte să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Dulce-amarăCiocolată Dulce-amară
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
4
Folosind un mixer electric, bateți smântâna și zahărul într-un castron mare până se formează vârfuri moi. Pune frisca deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Folosind un mixer electric, bateți brânza mascarpone, ciocolata dulce-amară topită, coaja de portocală și vanilia într-un castron mare până când este netedă și lucioasă, aproximativ 30 de secunde (nu amestecați prea mult). Îndoiți frisca în amestecul de ciocolată în 2 loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Dulce-amarăCiocolată Dulce-amară
MascarponeMascarpone
FrișcăFrișcă
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
6
Transferați mousse-ul într-o pungă de patiserie prevăzută cu vârf de stea. Introduceți mousse-ul în cupele de ciocolată albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
7
Presărați buclele de ciocolată albă peste mousse și serviți imediat, sau acoperiți și refrigerați peste noapte, apoi lăsați să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista