Mascarpone și cremă de ciocolată neagră în cupe de ciocolată albă

Mascarpone și crema de ciocolată neagră în cupe de ciocolată albă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 489 calorii, 5g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 85 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de extract de vanillan, frișcă, ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fursecuri Alb-Negru: Cremă De Brânză Ciocolată Și Ciocolată Neagră Zahăr Brun Închis, Vafe de ciocolată neagră cu sos de cremă de ciocolată albă și frișcă de ciocolată-Espresso, și Batoane de tort de ciocolată cu cremă de ciocolată albă și neagră.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Căptușiți 8 căni de briose cu căptușeli de hârtie. Topiți ciocolata albă în partea de sus a cazanului dublu peste apă fierbinte, amestecând până se omogenizează. Puneți 1 lingură de ciocolată topită în fiecare căptușeală de hârtie. Folosind o perie de patiserie, acoperiți ciocolata uniform pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale căptușelilor. Congelați până când ciocolata este fermă, aproximativ 30 de minute. Refaceți ciocolata albă în castron. Puneți 1 lingură în fiecare cană și periați partea de jos și în sus pe laturi, formând un al doilea strat. Congelați până când este complet setat, aproximativ 1 oră.
Topiți ciocolata dulce-amăruie deasupra unui cazan dublu curat peste apă clocotită, amestecând până se omogenizează. În acest moment, lăsați deoparte să se răcească complet.
Folosind un mixer electric, bateți smântâna și zahărul într-un castron mare până se formează vârfuri moi. Pune frisca deoparte.
Folosind un mixer electric, bateți brânza mascarpone, ciocolata dulce-amară topită, coaja de portocală și vanilia într-un castron mare până când este netedă și lucioasă, aproximativ 30 de secunde (nu amestecați prea mult). Îndoiți frisca în amestecul de ciocolată în 2 loturi.
Transferați mousse-ul într-o pungă de patiserie prevăzută cu vârf de stea. Introduceți mousse-ul în cupele de ciocolată albă.
Presărați buclele de ciocolată albă peste mousse și serviți imediat, sau acoperiți și refrigerați peste noapte, apoi lăsați să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de servire.