Mascarpone Torta cu Pesto
Mascarpone Torta cu Pesto este un vegan rețetă cu 12 porții. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 98 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de baghetă, tapenadă de roșii, pesto de coriandru sau și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Torta cu brânză de iaurt cu Pesto, Brânză Feta Și Pesto Torta, și Torta de roșii uscate la soare și Pesto.
Instrucțiuni
Căptușiți un recipient necoroziv cu gură largă, de 2 până la 3 căni, cu două straturi netede de pânză de brânză sau un prosop curat și uscat de muselină sau lenjerie. Într-un castron, bateți brânza cu un mixer electric la viteză medie până se înmoaie și se întinde.
Apăsați o pătrime din brânză uniform pe fundul recipientului.
Întindeți o treime din pesto uniform peste brânză până la marginile recipientului. Repetați pașii pentru a stratifica brânza rămasă și pesto, terminând cu brânză. Îndoiți marginile pânzei peste brânză și apăsați ușor pentru a compacta. Acoperiți etanș și răciți până când este ferm, cel puțin 1 oră sau până la 1 zi.
Îndoiți cârpa înapoi; inversați o placă peste torta și apoi, ținând placa și recipientul împreună, inversați torta pe placă. Îndepărtați cârpa. Dacă doriți, garnisiți cu crenguțe de coriandru.
Se servește cu felii de baghetă.