Masa Tot
Masa Tot este o fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 486 calorii. Dacă aveți la îndemână piper, ulei de arahide, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 47 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Încărcat La Cuptor Cartofi Tot Waffle, Bacon Cheeseburger Ciob Oală Tater Tot Caserola, și Aluat Masa De Bază pentru rețete similare.
Instrucțiuni
* Nota bucătarului: dacă folosiți o rețetă bună mănâncă tortilla, reduceți laptele la 1/3 cană.
Rupeți tortilele în bucăți mici și puneți-le într-un robot de bucătărie.
Adăugați laptele, oul, sarea și piperul. Procesați până când se formează o pastă groasă și puteți strânge o minge împreună în mână, oprindu-vă să răzuiți părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Se transferă într-un bol de amestecare și se amestecă ceapa și jalapenos. Pune deoparte.
Puneți uleiul într-o oală de 5 litri sau cuptor olandez și încălziți la 365 până la 375 grade F.
Rotiți aluatul în bile de 1 până la 1 1/2 inci sau scoateți cu o lingură mică de înghețată de 2 lingurițe. Prăjiți 6 până la 8 la un moment dat în ulei până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 2 până la 3 minute.
Transferați într-un suport de răcire setat peste o tigaie și lăsați să se răcească 1 până la 2 minute înainte de servire.