Marți Fără Gluten: Pâine Cu Sodă
Rețeta fără Gluten marți: pâinea de sodă ar putea satisface pofta Europeană în jurul valorii de 45 minute. Pentru $1.46 pe portie, primești o masă de dimineață care servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 772 calorii, 10g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați gumă de xantan, bicarbonat de sodiu, făină de orez și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 217 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Marți Fără Gluten: Pâine Cu Dovleac, Marți Fără Gluten: Brioșe Vegane Cu Pâine Cu Banane, și Pâine Irlandeză Cu Sodă Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală. Preîncălziți cuptorul la 350 diametru: F. Pulverizați o tigaie cu arc de 9 inci cu spray de gătit antiaderent.
În bolul mediu de amestecare, amestecați împreună făină de orez alb, făină de orez dulce, amidon de porumb, amidon de cartofi, semințe de chimen, praf de copt, sare, bicarbonat de sodiu și gumă de xantan. Pune deoparte.
În bolul mixerului stand, smântână împreună unt și zahăr granulat la viteză medie-mare până se formează o pastă groasă, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați ouă, pe rând, până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 1 minut. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale și fundul vasului.
Adăugați jumătate din ingredientele uscate. Porniți mixerul la viteză mică.
Se amestecă până se încorporează, aproximativ 20 de secunde.
Adăugați jumătate din zară.
Se amestecă până se combină bine. Repetați cu ingredientele uscate rămase și Zara. După adăugarea zarei, amestecați până când aluatul este gros și pufos, aproximativ 45 de secunde.
Se adaugă stafidele, se amestecă până se încorporează.
Întindeți aluatul uniform în tigaia pregătită.
Coaceți pâinea până se rumenesc, aproximativ 80 de minute. Un tester de tort introdus în centrul pâinii ar trebui să iasă curat.
Lăsați pâinea să se răcească în tigaie timp de 10 minute. Desfaceți pâinea și așezați-o pe o grătar pentru a se răci complet. A se păstra pe tejghea până la două zile sau a se congela până la două luni.