Marți fără Gluten: cum se fac crutoane
Nevoie de o farfurie vegană? Marți fără Gluten: cum să faci crutoane ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 105 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de pâine, praf de usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Marți Fără Gluten: Plăcintă Cu Dovleac De Nucă De Cocos Fără Lactate, Fără Ouă, Marți fără Gluten: tort cu condimente de dovleac cu ciocolată fără alergeni, și Marți Fără Gluten: S ' More Pie.
Instrucțiuni
Pentru a face crutoane la cuptor. Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Într-un castron mic, aruncați împreună pâinea și untul/uleiul topit. Toate cuburile de pâine trebuie acoperite ușor cu unt/ulei.
Adăugați mai mult unt / ulei, dacă este necesar.
Adăugați ierburi uscate, pudră de usturoi și o stropire ușoară de sare kosher. Aruncă. Fiecare cub de pâine trebuie acoperit ușor cu ierburi.
Întindeți cuburi pe o foaie de copt de 18x13 inci. Aranjați cuburile într-un singur strat.
Coaceți timp de 10 minute.
Scoateți tigaia din cuptor. Aruncați cuburi și reveniți la cuptor.
Coaceți până când crutoanele sunt crocante și se rumenesc, aproximativ cinci minute.
Scoateți crutoanele din cuptor și lăsați să se răcească.
Pentru a face crutoane într-o tigaie. Urmați Pasul doi de mai sus.
Încălziți o linguriță de unt sau ulei într-o tigaie antiaderentă medie (10 inci) la foc mediu până când untul este topit și clocotește sau până când uleiul strălucește.
Adăugați cuburi de pâine. Prăjiți, amestecând ocazional, până când crutoanele sunt prăjite.
Scoateți din tigaie și lăsați să se răcească.