Marți Fără Gluten: Brownies
Rețeta fără Gluten marți: Brownies este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru 38 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 15. O porție conține 292 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. 138 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, pudră de cacao, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Marți Fără Gluten: Plăcintă Cu Dovleac De Nucă De Cocos Fără Lactate, Fără Ouă, Marți fără Gluten: tort cu condimente de dovleac cu ciocolată fără alergeni, și Marți Fără Gluten: S ' More Pie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Pulverizați ușor un vas de copt de 9 x 13 inci cu spray de gătit fără gluten.
Într-un castron mediu de amestecare, amestecați împreună ingredientele uscate. Pune deoparte.
Într-un castron mare de amestecare, smântână împreună unt și zahăr. (Utilizațiviteza medie-mare cu un mixer portabil sau viteza medie cu un mixer standmixer.)
Se amestecă până se combină.
Reduceți viteza mixerului la mediu.
Adăugați ingrediente uscate și vanilieextract.
Se amestecă până se formează un aluat.
Întindeți aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute.
Scoateți tigaia din cuptor și puneți-o pe o grătar pentru a se răci. Când se răcește, se taie în pătrate.