Marți Fără Gluten: Apple Galette

Marți Fără Gluten: Apple Galette
Marți fără Gluten: Apple Galette este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 88 de cenți pe porție. O porție conține 468 calorii, 2G de proteine, și 22g de grăsime. 71 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea legumelor, amidonul de porumb, făina de orez și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Marți Fără Gluten: Gogoși Vegane Cu Mere, Marți Fără Gluten: Batoane De Cereale Cu Cireșe De Mere, și Marți Fără Gluten: Clătite Cu Gogoși De Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru crustă: în vasul unui robot de bucătărie, combinați făina de orez alb, făina de orez dulce, amidonul de tapioca, zahărul granulat și sarea. Puls pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Amidon De TapiocaAmidon De Tapioca
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați untul și scurtarea. Pulsul se combină până când nu rămân bucăți mari de unt sau scurtare și amestecul seamănă cu pesmetul grosier, aproximativ 8 până la 10 impulsuri de o secundă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet GrosierPesmet Grosier
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3
Adăugați apă și rulați robotul de bucătărie doar până când amestecul se reunește într-o bilă, aproximativ 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Întoarceți aluatul pe un blat cu făină de orez ușor alb. Bateți într-o rundă și înfășurați bine în folie de plastic. Se răcește două ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez AlbOrez Alb
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Pentru a asambla Galette: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți aluatul din frigider. Lăsați-l să stea pe tejghea timp de 10 minute. Între timp, într-un castron mare, amestecați feliile de mere și amidonul de porumb împreună cu o lingură de lemn. Asigurați-vă că toate feliile de mere sunt ușor pudrate cu amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați zahăr, suc de lămâie și scorțișoară măcinată. Se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
8
Așezați aluatul pe o bucată de pergament de 16,5 x 12,5 inci. Generos făină de orez alb de top de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez AlbFăină De Orez Alb
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
9
Rulați aluatul într-un cerc de 12 inci. Glisați pergamentul și aluatul pe o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Umplerea grămezii în centrul crustei, lăsând o margine de 3 inci în jurul umpluturii. Îndoiți marginea aluatului peste umplutura de mere; aluatul se va încreți în timp ce faceți acest lucru. Aluatul nu va acoperi complet umplutura; centrul rămâne neacoperit. (Puteți oricând să glisați mâna sub hârtia pergament și să o ridicați pentru a vă ajuta să pliați aluatul pe mere.) Presărați generos zahăr granulat pe marginea crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
11
Coaceți timp de 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Coaceți încă 20 de minute sau până când crusta devine maro aurie și umple bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Scoateți tigaia din cuptor. Lăsați galette să se răcească pe tigaie înainte de a o transfera pe o farfurie de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista