Rețeta prăjită Mary cu fasole verde murată fierbinte poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 40 de minute. O porție conține 338 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $ 4.21 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 6. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 34 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați sirop de agave, usturoi, sare de țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Mary prăjită cu fasole verde murată fierbinte, Roșii Verzi Murate Fierbinți, și Fasole Verde Murată.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Spălați și uscați roșiile și îndepărtați tulpinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
4
Puneți roșiile, usturoiul, ceapa și jalapeno într-un vas mare de copt din sticlă (9 pe 13 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Tomate
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
5
Stropiți legumele cu ulei de măsline și presărați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
Ulei De Măsline
6
Coaceți până când începeți să se rumenească, aproximativ 45 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți din cuptor, lăsați să se răcească și puneți-l printr-o moară de alimente pentru a îndepărta semințele și pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Adăugați amestecul într-un castron mediu și piure cu blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
9
Se toarnă într-un recipient mare de sticlă și se dă la frigider. Când se răcește, adăugați condimentele și sucul de legume murate și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Legume
Condimente
10
Pentru serviciu, adăugați câteva fasole verde murată în fiecare pahar, umpleți cu gheață și adăugați 2 uncii de vodcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
Gheață
11
Se toarnă sucul de roșii pregătit, se amestecă și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Roșii
12
* Nota bucătarului: Seeds-in for hot, seeds-out for medium-hot. Dacă nu găsiți un chile roșu, înlocuiți 2 jalapenos. Un chile roșu este un jalapeno copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Ardei Iute Roșu
Semințe
13
Într-o cratiță mică, la foc mare, aduceți apa la fierbere, apoi opriți focul și adăugați 1 linguriță de sare și agave, amestecând până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
14
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
15
Într-un castron de sticlă, adăugați oțetul, sucul de lămâie, feliile de tei, boabele de piper, ardeii chile și usturoiul întreg și tocat. Se amestecă amestecul de apă sare-agave răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Usturoi Tocat
Felie De Tei
Boabe De Piper
Suc De Lămâie
Oțet
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
16
Spălați și tăiați fasolea verde. Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mediu. Se amestecă restul de 1 linguriță de sare, apoi se adaugă fasolea. Gatiti pana cand fasolea incepe sa devina verde aprins si sunt doar fragede, aproximativ 3 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Fasole
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
17
Se ia de pe foc și se scurge. Clătiți imediat cu apă rece și puneți-le într-o baie de gheață timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Gheață
18
Se scurge bine.
19
Dacă conservați, pregătiți borcanul(borcanele) conform instrucțiunilor de procesare, adăugați fasolea și apoi acoperiți cu amestecul de ardei chile cu oțet. Procesați într-o oală de conservare timp de 3 minute, îndepărtați și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Oțet
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
20
De asemenea, le puteți pune în borcane sterilizate și le puteți pune la frigider în loc să faceți procesul de conservare. Păstrați la frigider și mâncați în termen de 1 lună. Indiferent de metoda care vi se potrivește cel mai bine, lăsați-le să se marineze timp de 48 de ore înainte de a mânca.
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Masia de la Luz Cava Brut cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Masia de la Luz Cava Brut
Plină de viață și intensă, această Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată de fructe de mare.