Mary Cadogan ' s tartiflette
Nevoie de o curs principal fără gluten? Tartifleta lui Mary Cadogan ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 613 calorii, 26g de proteine, și 45g de grăsime. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 257 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Dacă aveți o singură cremă, ceapă, slănină din spate și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Puiul jubiliar al lui Mary Cadogan, Somonul lui Mary Cadogan cu o crustă crocantă, și Tartiflette cremoase sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 220C/gaz 7 / cuptor ventilator 200C. curățați și tăiați gros cartofii, apoi fierbeți în apă sărată timp de 8-10 minute, până se înmoaie.
Se toacă mărunt ceapa și se prăjește în 25g/1oz unt și un strop de ulei de măsline timp de 5 minute. Tăiați slănina în bucăți cu foarfeca și adăugați-o în tigaie; amestecați bine și gătiți încă 5 minute, până când ceapa și slănina sunt ușor colorate.
Tăiați brânza în bucăți, coajă și toate.
Puneți jumătate din cartofi într-un vas rezistent la cuptor cu unt de 1,5 litri/2 litri și împrăștiați peste jumătate de ceapă, slănină și brânză. Se condimentează ușor cu sare și piper. Repetați straturile, apoi turnați smântână uniform deasupra și coaceți timp de 10-12 minute până devin aurii. Se odihnește 5 minute și apoi se servește cu o salată.